| matrak okul anilarinizi buraya yazin. | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
ahmeeet ÇÖM
| Konu: matrak okul anilarinizi buraya yazin. Perş. Ağus. 30, 2007 2:47 pm | |
| okul derken herkesin okul anisi vardir unutamadigi onlari bizlerle paylasmanizi istiyoruz bizde sebeplenelim.degil mi yaw.? | |
|
| |
fist Alışıyor
| Konu: Geri: matrak okul anilarinizi buraya yazin. Perş. Ağus. 30, 2007 4:59 pm | |
| evet ii olur ilkini ben anlatayım o zaman.birgün ingilizce dersindeyiz bizimde sınıftaki erkekler az olsuğu için bunlar dersin ortasında başladılar halay çekmeye başladılar sonra hocanın önünden halay çeke çeke dışarıya çıktılar gittiler hoca bir süre sonra bunların gelmediğini görünce çocuklar bunlar nerde gidin bulun şunları dmeye başladı halbuki bizimkiler sınıftan çıkıp basket oynamak için yapmışlardı bunu gelirlermi bidaha sınıfa:) | |
|
| |
ahmeeet ÇÖM
| Konu: Geri: matrak okul anilarinizi buraya yazin. Cuma Ağus. 31, 2007 9:50 pm | |
| sira bende bir keresinde tabi bu 6. sinifta oluyi. derste pur dikkat matematik ogretmenimiz yahya yildiz i dinliyoruz. o da dersi tum ictenligiyle bize anlatiyor.Tabi her sinifta oldugu gibi uc bes kopuk ogrenci de bizde war.o cocuklardan biri dersin akisini bozdu,ogretmenin de dikkatini dagitinca ogretmen bozuldu ve ogrenciyi yanina cagirdi.soyle dedi: -su kapinin acik olmasi cereyan yapiyor sana zahmet kapiyi bi disardan kapativer. sinif saskin ogrenci saskin bakarken ogrenci o gorevi yapti. aaa bide nolsun ogrenci sinifta yoq:) ogretmen soyle dedi: -hicbir zaman meslek hayatimda bir ogrenciyi dovup ya da siniftan kovmadim.Benim yaptigim hepiniizin ve o arkadasiniz icin. bu sinifta daha fazla cereyan yapan olursa bu sefer kapiyi degil pencereleri disaridan kapattiririm. (not sinifimiz 3 katta)hahahahahahaha | |
|
| |
GoZz Admin
Mesaj Sayısı : 244 Yaş : 34 Nerdensin? : Mersin'den Hobilerin? : Dans, Yüzme İşin Ne Ki? : Dansçıyız eyw Kayıt tarihi : 08/06/07
| Konu: Geri: matrak okul anilarinizi buraya yazin. Ptsi Eyl. 03, 2007 1:53 pm | |
| Lise 2 Walla biz okuldan çok güzel kaçıyoduk! Yüksek bi duvardan atlıyoduk. Milletin eteği açılıyodu . Sonra bi gün bi arkadaşla kaçalım dedik-sınava çalışmak için, atladık duvardan... Arkadan iki çocuk "kaçıyolaaaaaaaaaar" dedi! Sonra müdür yardımcısının sesini duyduk! Bizim bi koşuşumuz var! Sırtımızda çanta var zaten, neyseki köşeyi dönünce rahatladık. Hocanın da duvardan atlayacak hali yok ya Sonra bi baktık arkamızdan bi araba geliyo Acayip panik olduk, otların arasına yattık! Araba geçti gitti Çıktık, koştuk otobüse doğru, bindik... Tam kurtulduk dicem! Otobüste hoca var AmA neyseki o kızmadı... Böyle işte... | |
|
| |
ahmeeet ÇÖM
| Konu: Geri: matrak okul anilarinizi buraya yazin. Ptsi Eyl. 03, 2007 1:56 pm | |
| gozde bu kacis ta tam aksiyon filmi gibi be okurkene gerildim sonu nolcak diye. bi de baktim klasik bitti.tuh yaw | |
|
| |
GoZz Admin
Mesaj Sayısı : 244 Yaş : 34 Nerdensin? : Mersin'den Hobilerin? : Dans, Yüzme İşin Ne Ki? : Dansçıyız eyw Kayıt tarihi : 08/06/07
| Konu: Geri: matrak okul anilarinizi buraya yazin. Ptsi Eyl. 03, 2007 2:06 pm | |
| hehe yakalancam falan sandın di mi benim olduğum yerde macera vardır :p | |
|
| |
fist Alışıyor
| Konu: Geri: matrak okul anilarinizi buraya yazin. Salı Eyl. 04, 2007 12:30 pm | |
| alemsiniz siz ya doğru sölemiş gözde onun olduğu yerde aksiyon vardır:)birlikte yaşadıklarımızı saymıyorum bile:d | |
|
| |
fist Alışıyor
| Konu: Geri: matrak okul anilarinizi buraya yazin. Salı Eyl. 04, 2007 12:38 pm | |
| bizim sınıf pek kopya çekmeyi bilmez hepsine ben öğrettim diyebilirim:) bigün ben yine herşeyi ayarladım tabi bizim sıradakileri kopya çekcez ben dedim ki herkes küçük kağıtlara yazsın nasıl olsa hoca kitabın arkasından soruyo dedim. bu ingilizce dersinde oluyo. neyse sonra bunlar tamam dediler ben yazdığım kağıtlardan başladım yapmaya soruları bu arda ben yapacam herkes benden geçircek onlar kopya çekme özürlüleri ya:) neyse ben hoca çakmasın diye bir bölümü kafama göre doldurdum hani sinem daha yapmamışsın dmesin hoca diye anam sonra bir baktıydım benim yanımda oturan arkadaş (tursun)o kafama göre geçirdim yeri sölüyo öndekilere sonra öndekilerde onların önündekilere anam sne napıyon dedim ben arkadaşa onları ben kafamdan attım dedim sonra bu hemen söledi öndekilere o yanlışmış diye yoksa bütün sıra aynı yanlışı yapıyo olcaktık yaptımız boşver hapimiz kötü not bi ben ii not alcaktım:) neyseki sorunu çözdüm ben duymasam dedim yine sizin yapacanız bişey yok dedim:) gul gul öldük ya o gün sınavdan sonra bu arada kopya çekme sanatları benden sorulur | |
|
| |
GoZz Admin
| Konu: Geri: matrak okul anilarinizi buraya yazin. Çarş. Eyl. 05, 2007 10:42 pm | |
| | |
|
| |
ahmeeet ÇÖM
| Konu: Geri: matrak okul anilarinizi buraya yazin. Salı Eyl. 18, 2007 9:03 pm | |
| deliler bunlarin sinif ta ki eksiklik erkek! ewtt erkek cunku 4 tane war,ondan uretemiyolar kopya olayini. tabi bu bizim sebek sinem idare ediyo ortaligi:) | |
|
| |
fist Alışıyor
| Konu: Geri: matrak okul anilarinizi buraya yazin. Salı Eyl. 18, 2007 9:08 pm | |
| ya napıyım abi ya adamlarda bi aksiyon durumu yok (yani bizim sınıfın erkeklerinde) bende bu görevi üstlendim en iyisi kopya çekerek ayrılalım şu liseden dedim bak şimdi ne güzel anlatacağımız bir anımız oldu fena mı? | |
|
| |
GoZz Admin
| Konu: Geri: matrak okul anilarinizi buraya yazin. Paz Eyl. 23, 2007 2:06 pm | |
| Bizim sınıfta da 2tane erkek var ! NIHAHAHAHA | |
|
| |
fist Alışıyor
| Konu: Geri: matrak okul anilarinizi buraya yazin. Salı Eyl. 25, 2007 2:41 pm | |
| seni özlicez gözüm ama geleceğin için böyle olması gerekiyosa olsun gönül bunada katlanır biz seni bekleriz anacım kuzen biz nasıl olsa görüşürz telden | |
|
| |
| matrak okul anilarinizi buraya yazin. | |
|