ahmeeet ÇÖM
| Konu: Kurtlar vadisi muhtesem sezon finalinin ardindan geri dondu Salı Eyl. 18, 2007 8:06 pm | |
| Baslik ta hersey acik sira vidyo yu izlemekte. Polat oradan sag cikmayi basarabilecek mi? Kimler polati oldurmek istedi? Emri kim werdi ve en onemlisi icerdeki hain kim? butun bu sorular yeni sezonda cvp bulacak. www.kurtlarvadisi.com | |
|
fist Alışıyor
| Konu: Geri: Kurtlar vadisi muhtesem sezon finalinin ardindan geri dondu Cuma Eyl. 21, 2007 3:16 pm | |
| ay iğrenç hiç merak etmiyorum polata ne olduğunu bu dizi kadar cinayet sonra kan dolu bir dizi daha görmedim ben ne gerek var ki böyle kanlı vahşetli dizilere zaten gerçek hayatta bolca karşımıza çıkıyor. | |
|
GoZz Admin
Mesaj Sayısı : 244 Yaş : 34 Nerdensin? : Mersin'den Hobilerin? : Dans, Yüzme İşin Ne Ki? : Dansçıyız eyw Kayıt tarihi : 08/06/07
| Konu: Geri: Kurtlar vadisi muhtesem sezon finalinin ardindan geri dondu Ptsi Eyl. 24, 2007 7:13 pm | |
| vıraaaaaannnnnnnnçççççççç.... Kuzular Vadisi'ni hiç sevmiyoruuumm,,,bööö... İzleyenler tam benim ters tipim oluyo... Böhüüü | |
|