GoZz Admin
Mesaj Sayısı : 244 Yaş : 34 Nerdensin? : Mersin'den Hobilerin? : Dans, Yüzme İşin Ne Ki? : Dansçıyız eyw Kayıt tarihi : 08/06/07
| Konu: Şu Çılgın Türkler - Turgut Özakman (2.69 Mb) Salı Haz. 12, 2007 12:25 pm | |
| Tanıtım:"Şu Çılgın Türkler'i okuyun, 'çılgın' babalarınızla, dedelerinizle onur duyun." - Hasan Pulur, Milliyet "Olağanüstü akıcı, öğretici, bize yakın geçmişimizi bir kez daha yaşatan bir eser." - Emin Çölaşan, Hürriyet "Hiç 688 sayfa boyunca gözlerinizin sürekli dolduğu oldu mu? Hiç, bir kitap boyu acıyı, kederi, gururu ve zaferi akıl almaz med-cezirler arasında adeta yaşadığınız oldu mu?.. Hiç, hıçkırıklarınızdan övünç duyduğunuz oldu mu?.. Benim oldu. Elleri öpülesi Turgut Özakman'ın 'Şu Çılgın Türkler' kitabını okurken." - Ümit Zileli, Cumhuriyet "...Bu kitabı okurken, kendi babamdan ve amcamdan, ailemden hep duyduğum olayları yaşadım. Bunu ancak çılgın Turgut yazabilirdi. Ancak, doğrusu, haset duymadım desemyalan olur; böyle bir şaheseri kendim yazamadığım için!" - Altemur Kılıç, Ortadoğu | |
|