GoZz Admin
Mesaj Sayısı : 244 Yaş : 34 Nerdensin? : Mersin'den Hobilerin? : Dans, Yüzme İşin Ne Ki? : Dansçıyız eyw Kayıt tarihi : 08/06/07
| Konu: Öğretmenlerin Koptupu Anlar Paz Ağus. 19, 2007 9:14 pm | |
| ÖĞRETMEN TEHDİTLERİ
Hangi öğretmen nasıl tehdit eder?
Matematik:Oğlum,senin o kafanı 5`e böler,y=3x+4 bağlantısına göre vücudunu eklemlere ayırırım.
Biyoloji:Çocuğum senin DNA yapını bozar,hücrelerindeki mitokondrileri yok edrek enerjisiz bırakırım,terliksi hayvana dönersin ona göre.
Tarih:Bana bakın Deli İbrahim`in torunları,sizi Ankara Savaşı`ndan çıkmış Beyazıt`a çeviririm.Hüdavendigar sizi kurtaramaz, bilmiş olasınız. Resim:Çenesi fazla düşeni tahtaya kaldırır,modellik yaptırırım.
Coğrafya:Oğlum,yörüngeden çıkma!Yoksa seni enlem ve boylamlarına ayırır,26-45 doğu meridyenine sürer ve akabinde 6,5 şiddetinde bir şamar patlatırım.Kafanda oluşacak fay hattından sen sorumlusun.
Edebiyat:Hiç mübalağa etmiyorum.Seni edebi bir parça olarak parçalar,bir güzel gazelini okurum.
Kimya:Bakın,kafamı bozmayın!Sizi atomlarınıza ayırır,oksijen yerine sözlüde İyot yuttururum.Hasan 2 Salak Osman 4`e dönersiniz. | |
|
fist Alışıyor
| Konu: Geri: Öğretmenlerin Koptupu Anlar C.tesi Eyl. 01, 2007 7:55 pm | |
| benim en çok tarih hocasının tehditi hoşuma gitti beyazıta kimse dönmek istemez:) süpermiş bunlar gözz saol:) | |
|
GoZz Admin
Mesaj Sayısı : 244 Yaş : 34 Nerdensin? : Mersin'den Hobilerin? : Dans, Yüzme İşin Ne Ki? : Dansçıyız eyw Kayıt tarihi : 08/06/07
| Konu: Geri: Öğretmenlerin Koptupu Anlar Paz Eyl. 02, 2007 8:42 pm | |
| ne demek | |
|
ahmeeet ÇÖM
| Konu: Geri: Öğretmenlerin Koptupu Anlar Paz Eyl. 02, 2007 9:13 pm | |
| gozde paylasim icin saolda.Bizim matematik hocasi hep kapiyi disardan kapattirirdi:) bi daha ki sefere camlari disardan kapattircam derdi. unutmayalim sinif 3. katta ni hahahahahahahahaha | |
|
GoZz Admin
| Konu: Geri: Öğretmenlerin Koptupu Anlar Paz Eyl. 02, 2007 9:25 pm | |
| | |
|