| Bu Köprü Nasıl Yapılmış HuYA !! | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
GvZ Admin
Mesaj Sayısı : 28 Yaş : 31 Nerdensin? : Mersin Hobilerin? : Yakşii ! (: İşin Ne Ki? : Öğreniyoz :p Kayıt tarihi : 09/06/07
| Konu: Bu Köprü Nasıl Yapılmış HuYA !! Paz Haz. 10, 2007 2:34 pm | |
| | |
|
| |
GoZz Admin
Mesaj Sayısı : 244 Yaş : 34 Nerdensin? : Mersin'den Hobilerin? : Dans, Yüzme İşin Ne Ki? : Dansçıyız eyw Kayıt tarihi : 08/06/07
| Konu: Geri: Bu Köprü Nasıl Yapılmış HuYA !! Paz Haz. 10, 2007 2:51 pm | |
| evet yuh diyorum önceliklen sonralıklan da çüş diyorum | |
|
| |
GvZ Admin
Mesaj Sayısı : 28 Yaş : 31 Nerdensin? : Mersin Hobilerin? : Yakşii ! (: İşin Ne Ki? : Öğreniyoz :p Kayıt tarihi : 09/06/07
| |
| |
GoZz Admin
Mesaj Sayısı : 244 Yaş : 34 Nerdensin? : Mersin'den Hobilerin? : Dans, Yüzme İşin Ne Ki? : Dansçıyız eyw Kayıt tarihi : 08/06/07
| Konu: Geri: Bu Köprü Nasıl Yapılmış HuYA !! Ptsi Haz. 11, 2007 11:06 pm | |
| oha falan oldum sonra yuh falan oldum sonra çüş falan sonra da bbpprrşşş falan OLDUM yane! | |
|
| |
kuboshebo ÇÖM
| Konu: Geri: Bu Köprü Nasıl Yapılmış HuYA !! Salı Haz. 19, 2007 2:49 pm | |
| oooooooooooooo vaaaaaaaaaaay çok harika | |
|
| |
wampirella99 ÇÖM
Mesaj Sayısı : 4 Yaş : 31 Nerdensin? : uzayda ücra köşeden Hobilerin? : hım hiç bakmadım İşin Ne Ki? : bilgi amelesiciliği Kayıt tarihi : 20/06/07
| Konu: Geri: Bu Köprü Nasıl Yapılmış HuYA !! Perş. Haz. 21, 2007 2:33 pm | |
| manyak pişi yaf acep kaç insan çalışmıştır burda argo olmasın oha diyorum olanüstü hal | |
|
| |
fist Alışıyor
| Konu: Geri: Bu Köprü Nasıl Yapılmış HuYA !! Perş. Ağus. 30, 2007 10:43 am | |
| AMAN TANRI YARABBİMMMMM!!!!!!!! bu nedir böyle süper öresi birşey bu:)) | |
|
| |
GoZz Admin
| |
| |
ahmeeet ÇÖM
| Konu: Geri: Bu Köprü Nasıl Yapılmış HuYA !! Salı Eyl. 18, 2007 9:39 am | |
| bence bu super felan degil no ya oyle bi kere gereksiz yapillmis.Simdi o yol yukardan degilde yandan veya sehir disindan dolassa nolur du.hayir allttan kocaman bi nehir mi akiyo da bunu yaptin bre de us.:)Cok olsa 10 dk gec olur yol.yani bak bizim turkiyeye adam baktin olmuyo dagi delemiyo dolastiriyo da dolastiriyo kendi torpagin gibisi yok be. Ama takdir ettim bi yerde yani maliyet azalir da bu kopru yikildiginda maliyetinden fazla zarar verir etrafa soyleyen. Aranizda yikilmaz diyenler cikabilir ama unutmayinki titanic de batmaz denildi........ o kadar dagilin hadi. | |
|
| |
| Bu Köprü Nasıl Yapılmış HuYA !! | |
|